Sidor

torsdag 17 februari 2011

Missa inte Walking Dead!




Om du kan se på TV 11, dvs gamla TV400, så måste du bänka dig framför tv:n nu på söndag kväll kl 22.30! Då drar nämligen årets mest hajpade - OCH hitills bästa - tv-serie igång. The Walking Dead. Samma bolag som gett oss Mad Men levererar en ny, febrig, beroendeframkallande serie som framförallt är ett bevis på att oavsett vad en film eller en tv-serie handlar om, så är det storyn och karaktärerna som gör att man vill fortsätta kolla.
Det är ju det som är hemligheten med Mad Men, det var det som var hemligheten med Sopranos och det är det som är hemligheten med The Walking Dead.

Första säsongen är bara 6 avsnitt, men vilka avsnitt sen! I centrum ser vi polisen Rick Grimes (britten Andrew Lincoln) som leder en grupp överlevare genom ett USA som tagits över av zombies.
Väldigt gory, blodigt, våldsamt, men också oerhört spännande, dramatiskt, sorgligt och gripande tack vare ett fantastiskt manus (baserat på en serie graphic novels) och bra skådisar. Och så är det hela grymt snyggt utfört till råga på allt.

Say no more! Måste ses helt enkelt!

GS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar