Sidor

tisdag 6 februari 2018

Den unge Han Solo

Idag släpptes första smakprovet på den nya Star Wars-filmen, eller snarare den nya spin-off-filmen i Star Wars - sagan. Precis som "Rogue One - A Star Wars Story" som kom 2016, är detta ingen film som ska räknas in i den officiella kanonen av Star Wars-filmer, utan detta är bara den andra i en mängd kommande fristående filmer som tillsammans ingår i Star Wars- universumet.
Vid en första titt framstår nya filmen, som har premiär i slutet av maj överallt, inte helt olik "Rogue One".
Återstår att se om berättelsen om den unge Han Solo kommer att ha något att tillföra sagan i stort. Men Alden Ehrenreich har ju en rejäl uppförsbacke i jämförelsen med Harrison Ford. Det blir inte lätt...



Många fans har också ifrågasatt om Ron Howard är rätt regissör att göra den här filmen. Men det kanske är just det han är, eftersom Disney nog inte vill ha någon som försöker göra något eget av materialet utan bara gör filmen på det sättet de vill. Och då borde ju Howard, som verkligen gör storfilmer enligt formulär 1A, kompetent, habilt, men ganska trist och själlöst. I Star Wars är det inte regissören eller skådisarna som ska skina, det är själva sagan som är i fokus.
Se teasern nedan!
 Solo - A Star Wars Story



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar