Sidor

torsdag 3 juni 2010

Ikväll smäller det på Östermalm!

AC/DC uppträder ikväll på Stockholms Stadion och det lär bli mumma för alla som gillar klassisk rock n roll! De gamla rockrävarna gör sin fjärde spelning i Sverige på drygt 1 år, de körde två utsålda konserter på Globen i början av 2009 för att sen återvända senare på sommaren till ett utsålt Ullevi. Och nu är det alltså dags för Stockholmarna att få en dos av good old råcken råll när gitarrvirtuosen Angus Young och company går på scenen runt 21-tiden ikväll.

Förutsättningarna kunde ju inte vara bättre vädermässigt och bandet verkar ju gilla Sverige och borde vara värma i kläderna så det kan bli en minnesvärd tillställning.

Jag har inte sett AC/DC på nästan 20 år så det kommer bli jäkligt kul. Finns väl få band som konserverat sin form så bra som dessa herrar och deras popularitet verkar bara växa och mycket har väl det med soundet och bandets inställning att göra. De låter musiken tala och experimenterar inte med soundet utan snarare tvärtom. Precis som ett gammalt, fint vin blir de bara bättre och tyngre och säkrare med åren.

Här ett klipp med AC/DC ihopklippt med snuttar från filmen Iron Man 2.

GS.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar