Sidor

lördag 16 maj 2015

En 10-årings biokickar från 1988-89


Utdrag från min dagbok 30/12-88 (jag var 10 år då)

"Filmen hete SOS Sällskapsresan 3. Vi såg den på kameran. Filmen handlar om Stieg Helmer och Ole på semester i skargården. Det går inte som han har tänkt sig. Jag tycke filmen var bra för den var rolig".


11/2-89

"Moonwalker handlar om först om Michael Jacksons liv. Sen handlar det om en knarkkung som heter Mr Big som ska gör alla barn i världen till knarkare. Men först måste han gör Michael Jackson till död! Men det är inte det lättast! Moonwalker var tuff kanonspännande och tuff musik och tuffa scener. I rollerna var Sean Lennon, Kellie Parker, Michael Jackson m fl. Moonwalker var suverän. Tuff musik: Smooth Criminel. Tuffa scener: allting."



29/2-89

"Vi skulle se filmen Nu är det kört! Filmen handlar om en kille som heter Les Andersen han tappar sitt körkort. Och träffar senare sin drömtjej! Pluggets snyggaste tjetj Mercedes. På kvällen tar Les sina kompisar och Mercedes ut med farfarns gammla cadilac och åker ut på ett fantastiskt äventyr! Senare bli mamman till Les med barn och Les måste skjusa in morn till sjukhuset. Jag tyckte filmen var suverän!!!!!!!!
Les spelas av Corey Haim och Les vän Dean spelas av Corey Feldman och Mercedes spelas av Heather Grahm. Corey Haim och Corey Feldman har spelats ihop med varandra i förra årets långfilm Thelost Boys."
TA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar