Sidor

torsdag 11 mars 2010

Mauro & Plura

Missade första avsnittet men hördes talas om Pluras bara överkropp när han stod i köket och gjorde mat, men nu såg jag andra avsnittet av Mauro & Pluras kök och det är ett rätt så genial programidé och det är väl lite typiskt eller mer korrekt ett tecken i tiden att det är kanal 8 som plockat upp det och inte nåt av de bigga bolagen.



Vet inte vems kök de är i men det är ju på Kungsholmen och där bor ju Plura och inte Mauro längre så det är nog hos Eldkvarn-legendaren och man vill vara med där när de står i köket och fixar käk och dricker en massa vin och snackar om musik och film och annat kul.
Gustaf Skarsgård och Tuva Norling Magnusson var med och de blev nära, personligt och äkta och, som sagt, man känner att man vill vara med där i Mauro & Pluras kök.
Och inte visste jag att Mauro Scocco kunde vara så rolig och underhållande! Att han var en fena på att imitera t ex Ernst Hugo Järegård!

"You can't alway's get what you want" citerar Plura Mick Jagger och säger att visst kan man få det, i varje fall som en kväll som denna och jag är såld, jag vill flytta till Kungsholmen och ha såna middagar som Mauro & Plura.

Göran

4 kommentarer:

  1. Plura o Mauro visade på en äkta matglädje. Två spirituella gubbar! Men ta på dig tröjan för fan, Plura, tänk på att kvinnor också vill titta!

    //Libby

    SvaraRadera
  2. Första programmet var nervösare, spritigare och mer osäkert - fast bra det med.

    SvaraRadera
  3. Du har en poäng där Libby, med Pluras bara överkropp. Hört från tjejer på jobbet att programmet är bra men just att han meckar med käk med magen hängande är väl inte så jäkla sexigt - eller hygieniskt...

    SvaraRadera
  4. Hur kommer det sig att Matlagningsprogram har blivit så populära? Jag menar, är det inte lika spännande som att glo på golf...eller? /t

    SvaraRadera